Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ THE BOSS ...!!!

Βγαίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης να προλάβει και να υπερθεματίσει τον Αλιβιζάτο...

'' Αγαπητέ κύριε καθηγητά,

Διάβασα με προσοχή το σχέδιό σας με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν έτσι ώστε να οδηγηθούμε στις εκλογές για τον επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα.

Είμαι σε γενικές γραμμές σύμφωνος. Τις επιμέρους παρατηρήσεις μου θα τις εκθέσω στη συνάντηση της Τρίτης που θα γίνει υπό την προεδρεία σας.

Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι θα συμβάλλουμε εποικοδομητικά στην επιτυχία της συνάντησης. Το μείζον είναι να ανταποκριθούμε στο αίτημα της προοδευτικής κοινωνίας για μια αδιάβλητη διαδικασία με κλασικές και ηλεκτρονικές κάλπες, όπως εξ αρχής είχε συμφωνηθεί. Πιστεύω ότι σε αυτό θα ομονοήσουμε, τελικά, και οι 10 υποψήφιοι.  ''
 
Και πάνω που χαίρεται ότι βγήκε πάλι μπροστάρης, να σου η άλλη και τους προσγειώνει όλους... Και τον αγαπητό '' κύριο Καθηγητά....

'' Φυσικά και έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε διαβουλεύσεις για όλα τα τεχνικά ζητήματα, όσα ανακύπτουν, με τον κάθε ένα από τους υποψηφίους.  Αρμόδια να πάρει τις απαιτούμενες αποφάσεις για τα διαδικαστικά είναι η επιτροπή υπό την προεδρία σας , όπως πρότεινα και απεδέχθη το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και όσοι συμμετέχουν στο εγχείρημα. Δεν τίθεται θέμα όμως συνεδρίασης των υποψηφίων, δεν αποτελούν όργανο καθώς πέρα από τα άλλα , δεν υπάρχουν υποψήφιοι από όλα τα κόμματα και τις κινήσεις που μετέχουν στο εγχείρημα. Το εγχείρημα του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς ξεκίνησε με την δική μου πρωτοβουλία και πρόταση ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Γι' αυτό και αισθάνομαι  και έχω ιδιαίτερη ευθύνη για την επιτυχία του. Σε αυτή την προσπάθεια εσείς και η επιτροπή σας είστε πολύτιμος αρωγός.

 
(* ΟΧΙ μέχρις τώρα ο Αλιβιζάτος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου